NGA KLASA E PESTË (5) DERI NË KLASËN E NJËMBËDHJETË (11).
*Bursat e studimit vlejnë edhe për nxënësit konviktorë nga qytetet e tjera.
Wilson-Bursa-Studimi-web-2022-home-banner.png

*Kliko për të plotësuar deklaratën shëndetësore të fëmijës për "Covid-19"

PYETËSOR PËR PRINDËRIT

*Kliko për të plotësuar formën
"Pyetësor për Prindërit"

shkolla wilson tirane adriatike lami

Shkolla Woodrow Wilson u krijua në vitin 2001 dhe e merr emrin nga presidenti i SHBA, aq i njohur për kontributin në favor të çështjes shqiptare. Ai u lind nga iniciativa e Presidentit të Bordit Drejtues z. Lulëzim Masha dhe është licensuar nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës si Instituti Arsimor jo publik...

shkolla wilson tirane

Java Amerikane në 

Institutin Arsimor Wilson

Diten e enjte dt 5 Maj ne oren 10, zv.Amabasadori i ambasades Amerikane viziton shkollen Wilson. Pas Vizites, perfaqesuesi i ambasades do te bisedoje me disa nxenes per kulturen dhe teaditen amerikane...

shkolla wilson tirane
shkolla wilson tirane
shkolla wilson tirane
shkolla wilson tirane
shkolla wilson tirane
shkolla wilson tirane
shkolla wilson tirane