top of page

Ju ndodheni këtu:  Rreth Shkollës > Fjala e Drejtorit

Shkolla Woodrow Wilson

Adriatike Lami shkolla wilson tirane

Shkolla Wilson është zgjedhja më e mirë që mund të bëj një prind për fëmijët e tij.

Edukimi e mësimi në Wilson, do të funksionojë mbi kritere rigoroze pranimi, jo vetëm të nxënësve, por edhe stafit pedagogjik. 

W. Wilson është shkollë ku studiojnë nxënës të ciklit parashkollor, ciklit 9 vjeçar dhe të mesëm.

Shkolla W. Wilson ofron mundësi studimi, akomodimi, ku përfshihen ushqimi dhe fjetja, transporti për nxënësit që nuk banojnë në Tiranë. 

 

E vendosur në parkun e Liqenit Artificial në Tiranë, shkolla ofron mjedise të gjelbëruar pranë një ndër zonave më të mira të Tiranës. 

bottom of page