top of page

Ju ndodheni këtu:  Rreth Shkollës > Aktivitete

 • Aktivitetet në vazhdimësi prej tri vitesh të maturantëve në modulet ekonomike, si investim i bashkëpunimit të shkollës me Junior Achivment dhe Ministrisë së Arsimit dhe Sporteve.

 • Projekti “Policia në art” si bashkëpunim i Ministrisë së Kulturës me Poetekën.

 • “Karrigia e psikologut” si bashkëpunim i Drejtorisë së shkollës me pedagogë të fushës nga universitete të ndryshme.

 • Këshillimet e karrierës, si bashkëpunim i shkollës me Sektorët e këshillimeve të karrierës në universitete shqiptare dhe të huaja.

 • Cikli i leksioneve për lëndën “Studime amerikane”, me pedagogë të huaj.

 • Projektet në lëndët coversation (shkencat në anglisht).

 • Java Amerikane e ndërtuar me aktivitete mbi artin, sportin, komunikimin, përmes bashkëpunimit me ambasadën amerikane, bordit të shkollës dhe qeverisë së nxënësve.

 • Nisma e ndërtimit të parcelës me perime në kopshtin e shkollës, sipas nismës së Zonjës së parë të Amerikës Michele Obama, për sensibilizimin mbi rëndesinë e të ushqyerit me produkte Bio.

 • Pedalimi (sporti i biçikletave për nxënsësit nga 5-12 vjeç).

 • Projekti i leximit, si investim i departamentit të letërsisë me Bibliotekën kombëtare dhe këndin e leximit të Ambasadës Amerikane për këtë fushë.

 • Drama në skenë, me vendosjen e një drame në skenë për secilin nivel.

 • Panairet e ndryshme, traditë e shkollës.

 • Projekti për mbrojtjen dhe kujdesin ndaj kafshëve, si bashkëpunim me Spitalin e kafshëve në Sauk.

 • Projekti me moton: Si të kursejmë.

 • Projekti me moton: Si të përdorim ujin.

Aktivitete në Woodrow Wilson

Disa nga aktivitetet më të fundit të shkollës Wilson janë:

Laboratoret shkencor te shkolles Woodrow Wilson:

Shkolla Woodrow Wilson mbeshtet mesim-dhenien ne metoda praktike, duke I nxitur keshtu nxenesit te kene njohje dhe formim te plote ne fusha shkencore dhe ato shoqerore. Nje rol teper te rendesishem ne arritjen e ketij qellimi luajne laboratoret e shkolles, te cilet jane te pajisur me gjithcka te nevojshme dhe teresisht ne funksion te kryerjes se oreve mesimore ne menyre interaktive. 

IMG_8384
IMG_8379
IMG_8371
IMG_8374
IMG_8345
IMG_8366
IMG_8334
IMG_8292
IMG_8310
IMG_8319
IMG_8303
IMG_8283
IMG_8273
IMG_8253
IMG_8236
IMG_8247
IMG_8221
IMG_8226
IMG_8215
IMG_8196
IMG_8204

Dita e Parë e Shkollës në Wilson

Dita e Parë e Kopshtit në Wilson

IMG_8181
IMG_8177
IMG_8170
IMG_8154
IMG_8147
IMG_8143
IMG_8127
IMG_8092
IMG_8099
IMG_8078
IMG_8119
IMG_7947
IMG_7931
IMG_7923
IMG_7897
IMG_7907
IMG_7892
IMG_7862
IMG_7849
IMG_7830
IMG_7843
IMG_7840
IMG_7824

Festa e Halloween në Shkollën Wilson

DSC_2297223
DSC_2297263
DSC_2297207
DSC_2297172
DSC_2297163
DSC_2297160
DSC_2297158
DSC_2297151
DSC_229733
DSC_229738
DSC_229757
DSC_229763
DSC_2297110
DSC_2297121
DSC_2297143
DSC_2297146
DSC_22972
DSC_229710
DSC_22970
DSC_229716

Java Amerikane në Shkollën Wilson

_MG_0566small
_MG_0594small
_MG_0538small
_MG_0499small
_MG_0508small
_MG_0369small
_MG_0460small
_MG_0405small
_MG_0340small
_MG_0313small
_MG_0302small
_MG_0296small
_MG_0274small
_MG_0251small
_MG_0236small
_MG_0206small
_MG_0216small
_MG_0192small
_MG_0182small
_MG_0159small
_MG_0144small
_MG_0134small
_MG_0117small
_MG_0089small
_MG_0083small
_MG_0097small
_MG_0062small
_MG_0074small
_MG_0070small
_MG_0057small
_MG_0048small
_MG_0054small
_MG_0040small
_MG_0043small
_MG_0027small
_MG_0012small
_MG_0023small
_MG_0036small

Ceremonia e Maturës 2016 Shkolla Wilson

Ceremonia e Matures 2016 shkolla Wilson19
Ceremonia e Matures 2016 shkolla Wilson18
Ceremonia e Matures 2016 shkolla Wilson17
Ceremonia e Matures 2016 shkolla Wilson16
Ceremonia e Matures 2016 shkolla Wilson15
Ceremonia e Matures 2016 shkolla Wilson13
Ceremonia e Matures 2016 shkolla Wilson14
Ceremonia e Matures 2016 shkolla Wilson12
Ceremonia e Matures 2016 shkolla Wilson11
Ceremonia e Matures 2016 shkolla Wilson9
Ceremonia e Matures 2016 shkolla Wilson10
Ceremonia e Matures 2016 shkolla Wilson8
Ceremonia e Matures 2016 shkolla Wilson5
Ceremonia e Matures 2016 shkolla Wilson7
Ceremonia e Matures 2016 shkolla Wilson6
Ceremonia e Matures 2016 shkolla Wilson3
Ceremonia e Matures 2016 shkolla Wilson4
Ceremonia e Matures 2016 shkolla Wilson2
Ceremonia e Matures 2016 shkolla Wilson1
A1 Java Amerikane
A2 Dita e Pare e Shkolles
A3 Dita e Pare e Kopshtit
A4 Halloween Wilson
A5 Matura 2016 Wilson
bottom of page